Spiegels en glasplaten op maat

Spiegels en glasplaten op maat

Voor spiegels en glasplaten op maat bent u bij GlasGigant aan het juiste adres. Hier vindt u een zeer ruim assortiment spiegels en glasplaten. Ook neuslatten komen bij glasplaten op maat goed van pas. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die GlasGigant u te bieden heeft.

Spiegel op maat

Wist u dat een spiegel uit drie lagen bestaat? De bovenste laag, waar wij onszelf vaak ik bekijken, is van glas. Hierachter zit een reflecterende metaallaag. Lichtstralen weerkaatsen op de metaallaag zodat u zichzelf kunt zien. De reflecterende laag heeft nog een beschermende afdeklaag van zwarte lak, zodat er niet door de spiegel heen gekeken kan worden. U kent het vast wel, u bent op zoek naar een mooie spiegel voor in uw woonkamer of slaapkamer, maar die ene specifieke afmeting is nergens in de winkel verkrijgbaar. Gelukkig biedt GlasGigant de oplossing. Zij zijn een gespecialiseerde glasleverancier. In de overzichtelijke webshop zie je diverse mogelijkheden. Zo is het zelfs mogelijk een spiegel te bestellen met een brons of rose doorkijk. Bekijk alle opties op uw perfecte spiegel op maat te bestellen.

glas op maat

Glasplaat op maat

Glas op maat bestellen bij GlasGigant is heel gemakkelijk. U heeft de keuze uit enkel glas, dubbel glas HR of Triple glas HR. U bent hier altijd zeker van scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Welke afmeting u ook nodig heeft, u slaagt altijd bij GlasGigant. Alles kan namelijk geheel op maat gemaakt worden. Binnen enkele klikken is een bestelling geplaats. Het glas wordt in de glasfabriek op maat geproduceerd volgens de CE marketing en het KOMO keur. Op de website vindt u per productcategorie een overzichtelijke weergave van het aanbod. Een glasplaat kopen doet u dus bij GlasGigant.

Neuslatten

Bent u bekend met de term neuslatten? Ze worden ook wel dorpelbeschermers of dorpelafdekker. Ze bieden bescherming aan het hout en zijn goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast houden ze ook vocht en vuil tegen zodat het houtwerk en glas optimaal geventileerd worden. GlasGigant biedt een uitgebreid assortiment neuslatten in verschillende afmetingen. Bekijk het assortiment neuslatten direct online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *