Sfeer in huis met prachtige raamdecoratie

Sfeer in huis met prachtige raamdecoratie

Yes je hebt een nieuwe woning! Druk bezig met brainstormen over hoe je de woning gaat inrichten met het oog op de laatste trends Sfeer in je huis is daarbij súper belangrijk, wie houdt er nou niet van een knusse woonkamer? Alleen hoe creëer je nou gemakkelijk extra sfeer? Wij hebben dé oplossing, namelijk raamdecoratie. In dit artikel leggen we je kort de basics uit zodat jij dé perfecte raamdecoratie voor je huis kan kiezen!

Maak je interieur écht af!

Raamdecoratie is naast functioneel ook super sfeervol. Geen wonder dus dat er ontzettend veel opties zijn waar je uit kunt kiezen. Raamdecoratie vervult vaak een achtergrondrol, maar is daardoor niet minder belangrijk. Het is als het laatste puzzelstukje dat op zijn plek valt. Het maakt je interieur écht helemaal af!

Kies jij voor jaloezieën of gordijnen?

Binnen de raamdecoratie heb je de optie tussen stijlvolle en trendy raamdecoratie en zachte en knusse raamdecoratie. Houten jaloezieën, shutters en rolgordijnen zijn bijvoorbeeld heel trendy & strak terwijl vouwgordijnen, plisségordijnen en overgordijnen wat knusser zijn.

Jaloezieën zijn momenteel een erg populaire raamdecoratie! Het voordeel is dat ze bij elke interieurstijl goed passen. Ga je dus voor industrieel, landelijk, modern of een urban jungle? Het maakt allemaal niet uit! Zolang je de juiste kleur kiest en afstemt met de rest van je interieur, zullen houten jaloezieen overal tot hun recht komen. Je kunt ze helemaal naar eigen smaak samenstellen!

Een roljaloezie, ook wel bekend als een duo rolgordijn heeft een moderne look. Doordat het duo rolgordijn afwisselende banen heeft met verschil in transparantie, brengen ze ook sfeer in je woning! Hele goede keuze wanneer je opzoek bent naar een combinatie van sfeer, privacy en lichtbeheersing. Super voor de woonkamer, maar voor de slaapkamer kun je beter gaan voor een rolgordijn. Wanneer een rolgordijn verduisterend is, wordt de gehele kamer goed donker en kun je heerlijk slapen!jaloezieën of gordijnen

maatwerk VS. standaard maten

Een belangrijke vraag wanneer je je zoektocht naar raamdecoratie begint is of je gaat voor maatwerk of standaard maten. Bij standaard maten heb je een beperkt aantal afmetingen om de kosten laag te houden. Dat is altijd fijn, alleen moet je waarschijnlijk wel knippen en zagen in je goednieuwe raambekleding om de juiste maat te krijgen.

Bij maatwerk kun je op basis van de afmetingen van jouw ramen zelf precies raamdecoratie op maat bestellen. Zo weet je zeker dat de raamdecoratie die je kiest altijd perfect past en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Door online aanbieders zoals Veneta.com hoeft maatwerk daarnaast ook helemaal niet duur te zijn!

Met welke raamdecoratie ga jij meer sfeer in huis brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *