Ontwerp en realisatie van koel- en vriesinstallaties

Ontwerp en realisatie van koel- en vriesinstallaties

De juiste temperatuur is bepalend voor de kwaliteit en houdbaarheid van levensmiddelen. Daarom is het van belang dat producten voor agrariërs en voor speciaalzaken zoals bakkerijen, verswinkels, traiteurs en slagerijen in de goede conditie bewaard blijven. Ben je ook producent van levensmiddelen en ben je op zoek naar koeltechnische oplossingen? Dan heb je een brede keuze aan mogelijkheden op het gebied van koel- en vriessystemen. Naast standaardinstallaties die zijn af te stemmen op specifieke situaties, kun je ook kiezen voor koel- en vriesinstallaties die speciaal voor jouw producten worden ontworpen en gebouwd.

Maatwerkoplossingen

Er spelen verschillende factoren een rol bij de keuze voor de juiste koel- en vriescellen. Zo zijn de snelheid waarmee producten terug-gekoeld dienen te worden, de praktische mogelijkheden, de wensen en eisen van de opdrachtgever en het budget van belang. Door koelinstallaties en vriessystemen op maat te laten ontwerpen, wordt beantwoord aan diverse wensen. Elke ruimte en ieder product vragen immers om een eigen aanpak. Door een specialist op dit gebied een ontwerp voor nieuwbouw te laten ontwerpen en vervolgens te laten installeren, komen de meest geschikte  installaties tot stand. Ook beantwoorden maatwerkoplossingen aan de bedrijfsspecifieke wet- en regelgeving op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Het juiste binnenklimaat

Bij industriële klimaatbeheersing draait het om het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van bepaalde ruimten. Ben je ook op zoek naar oplossingen voor het juiste binnenklimaat? Daarbij zijn temperatuur, isolatie en ventilatie van belang voor een gezonde en prettige leef- en werkomgeving. Een specialist op het gebied van airconditioning, koeltechniek en ventilatiesystemen, biedt ook op dit vakgebied mogelijkheden in de vorm van oplossingen op maat. Daarbij hebben besparing op energieverbruik en duurzaamheid bijzondere aandacht. Dat is de beste garantie voor optimaal functionerende installaties, bedrijfspanden, utiliteitsgebouwen en woningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *