Legbordstellingen van StellingStunt. Altijd de juiste keuze!

Legbordstellingen van StellingStunt. Altijd de juiste keuze!

Een legbordstelling wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen waar ruimte schaar is. Schappen van een legbordstelling zijn zeer geschikt om te worden gebruikt in een garage, winkel of magazijn. Maar ben je op zoek naar een nieuwe of een gebruikte legbordstelling? Lees dit blog voor meer informatie!

Nieuw of gebruikt?

Bij StellingStunt vind je een breed scala aan gebruikte legbordstellingen. Gelukkig lever je bij StellingStunt niet in op de kwaliteit! Door een uitgebreide inspectie en (eventuele) reparaties zijn gebruikte legbordstellingen klaar voor een tweede leven. Misschien wel in jouw magazijn!

Tweedehands

Een gebruikte legbordstelling van StellingStunt is een uitstekend alternatief voor een nieuw exemplaar. Het levert kan daarom een flinke kostenbesparing opleveren! In het assortiment van StellingStunt heb je keuze uit een breed scala legbordstellingen van uiteenlopende merken zoals Nedcon, Stow, Kimer, Meta, Schulte,, Schafer, Bito en Bruynzeel. Zo vind je altijd een legbordstelling die past aan jouw wensen en eisen!

Leverbaar in verschillende soorten en maten

Bij StellingStunt vind je het online assortiment een breed scala aan legbordstellingen in verschillende soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een stelling met een draagvermogen van 75 kilogram of van 150 kilogram. Daarnaast is de diepte van een legbordstelling ook zelf uit te kiezen! Zo kies je voor een diepte van 300 millimeter tot aan 800 millimeter.

Voordelen van bestellen bij StellingStunt

StellingStunt is jouw partner op het gebied van magazijninrichting. In hun online catalogus vind je diverse soorten legbordstellingen op een overzichtelijke manier voor jou aangeboden. Daarnaast profiteer je ook nog eens van een uitstekende kwaliteit en service! Zo kan je van StellingStunt het volgende verwachten:

  • Advies op maat van één van de specialisten;
  • Levering binnen drie werkdagen;
  • Alle stellingen in voorraad;
  • Zeer scherpe prijzen;
  • En een hoge omloopsnelheid!

Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen materialen aan StellingStunt te verkopen op in te ruilen, om zo nog meer de kosten te drukken. Ideaal toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *