Heb je last van ongedierte? Zoek hier dan zo snel mogelijk hulp bij!

Heb je last van ongedierte? Zoek hier dan zo snel mogelijk hulp bij!

Heb je momenteel last van ongedierte in huis of op de bouwplaats? In dat geval is het belangrijk hier zo snel mogelijk hulp voor in te schakelen. Een ongediertebestrijder kan je helpen bij het opsporen van de oorzaak van het ongedierte en daarbij zorgdragen voor de bestrijding hiervan. Ongedierte kan voor schade aan materialen op de bouwplaats zorgen, ze kunnen in het geval van bijvoorbeeld wespen letsel veroorzaken, enzovoorts. Ook niet onbelangrijk: sommige ongediertesoorten hebben een zeer hoge voortplantingssnelheid. De kans op een heuse ongedierteplaag is hierdoor groot.

Ongedierte opsporen op de bouwplaats

Ongedierte opsporen op een bouwplaats blijkt vaak best lastig te zijn. Waar verstopt het ongedierte zich? Hoe komen ze aan hun voedsel? Enzovoorts. Probeer de route die ongedierte aflegt te volgen, om hun schuilplaats te vinden. Dit kan een hol in de grond zijn, maar bijvoorbeeld ook een kleine spleet in een nieuwe muur. Het is in dit laatste geval belangrijk het ongedierte te verwijderen, voordat de muur gesloten wordt. Een bewoner van de nieuwbouwwoning zou nog lange tijd last kunnen hebben van het ongedierte. Nog slimmer is het om kleine gaten direct af te dichten met rooster, zodat het ongedierte buiten de muur of nieuwbouwwoning blijft.

Hulp bij het bestrijden van ongedierte

Zelf ongedierte bestrijden is vaak niet eenvoudig. Niet alleen weet het ongedierte zich goed te verstoppen. Ook zijn lang niet alle bestrijdingsmiddelen effectief tegen ongedierte. Daar komt nog bij, dat de kadavers van ongediertesoorten ander ongedierte aan kunnen trekken. Ongedierte moet zodoende niet alleen gedood, maar ook opgeruimd worden. Zou je dit niet doen, dan duurt het erg lang voordat het ongedierte volledig bestreden is. Een ongedierteprofessional als De Bestrijdingsbrigade kan hulp bieden bij het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Ook kan deze partij adviseren over mogelijkheden om nieuw ongedierte op de bouwplaats te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *