Goeie deal?

Goeie deal?

Je googelt op ‘lasermachine importeren China’ en in een mum van tijd heb je keuze te over. Websites genoeg en lekker goedkoop. Je bestelt, betaalt met een overboeking of creditcard en bent overtuigd van die goeie deal. Maar dan? De beloofde levertijd wordt niet gehaald. Je mailt en antwoord komt er niet. Met geen mogelijkheid is er contact te krijgen met het bedrijf waar jij je aanschaf deed. Tja… als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.

Who you gonna call?

Dit was het ergste scenario. Het kan ook minder erg. Je zelf geïmporteerde lasermachine komt gewoon zoals verwacht. En dan? Hoe krijg je ‘m aan de praat? Zit alles erbij om hem goed te laten werken? Heb je een handleiding? Wat als je vragen hebt? Als je machine niet werkt of als er iets stuk gaat? Garantie? Hoe? En waar haal je reserveonderdelen vandaan? Of je wilt iets specifieks maken of je kennis vergroten. Who you gonna call?

Goedkoop is duurkoop

We krijgen regelmatig de vraag om problemen met ons onbekende machines te komen verhelpen. Doen we, hoor! No worries. Wel zonde, want meestal had dat probleem er niet hoeven zijn. Goedkoop blijkt toch echt vaak duurkoop. Want grote kans dat je het bedrag dat je dacht te besparen, en meer, nu besteedt aan het oplappen van die goedkope, zelf geïmporteerde machine.

Compleet

Een BRM-laser wordt als totaalpakket geleverd. Met lenzenset, een afzuigingssysteem, luchtcompressor, industriële waterkoeler, rotatiesysteem en professionele software. Ook extra’s als een BRM Extractor, een andere lens, sprays en dergelijke hebben we voor je. Vervangende onderdelen zijn nagenoeg altijd op voorraad en leveren we supersnel.

Het juiste adres

Topkwaliteit, garantie én de allerbeste service en support. Daarvoor ben je bij BRM Lasers aan het juiste adres. We weten waar we over praten. Sinds 2010 zijn we pioniers op het gebied van lasermachines. Het complete plaatje bieden we: van advies tot aankoop en van installatie tot service. Ook als je (nog) geen machine van ons hebt. Je eerstvolgende is dat vast en zeker wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *