Dit is waarom je een veranda aanbouw wil!

Dit is waarom je een veranda aanbouw wil!

Wil je je huis een nieuwe uitstraling geven en met deze investering ook nog een de waarde van je huis verhogen? Laat een veranda aanbouwen! Het klinkt misschien als een grote investering wat de keuze tot een overkapping lastiger maakt, maar een veranda betaald zich dubbel en dwars uit. Wij geven je 3 redenen om een veranda uitbouw te nemen.

  1. Met een overkapping geniet je het hele jaar van je tuin

Een veranda aan huis zorgt ervoor dat je het hele jaar door comfortabel buiten kunt zitten, maar het meeste plezier zul je waarschijnlijk beleven tijdens de zomer. Van die heerlijke warme dagen dat je de hele dag in de tuin wil vertoeven, maar ook behoefte hebt aan een koele plek. De veranda biedt uitkomst voor deze verkoelende plek in de schaduw tijdens de zomer! In de winter kun je een heater plaatsen onder je veranda, waardoor je de ruimte op kunt warmen en hier bijvoorbeeld een gezellige winterbarbecue kunt organiseren. Kortom, met een veranda geniet je het hele jaar door van de rustgevende omgeving van je tuin.

  1. Een veranda biedt bescherming voor je tuinmeubelen

Met een veranda creëer je ook een soort veilige opbergruimte. Wat we daarmee bedoelen? Door de overkapping heb je een extra plek waaronder je spullen kunt opbergen. Hierdoor staan ze goed beschermd, omdat ze niet nat kunnen worden. Toch is het wel aan te raden je tuinmeubelen en andere spullen die je onder de veranda opbergt te voorzien van beschermhoezen. Zo weet je zeker dat jouw spullen niet aangetast worden door nattigheid en daarbij horend vuil!

  1. Een veranda verhoogt de waarde van je huis

We hadden het er al even over: een overkapping of serre zorgt ervoor dat jouw woning na plaatsing hiervan in waarde stijgt. Veel kopers vinden dit een echte toevoeging, want je zorgt er namelijk voor dat je met extra vierkante meters je leefomgeving vergroot. Men hoeft niet meer te verbouwen, waardoor de woning instapklaar is! Met een veranda aanbouw pik je wel ruimte in van je tuin, maar men hecht meer waarde aan extra binnenruimte. Uiteraard raden we wel aan om ook een mooie tuin over te laten, omdat buitenruimte ook belangrijk is. Zorg dus voor een goede balans tussen je binnen- en buiten stekkie!

Bij Fonteyn vind je talloze veranda’s in verschillende soorten, materialen en formaten. Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *