Klimaatregeling voor sectoren

Klimaatregeling voor sectoren

Hebben je medewerkers behoefte aan een goede luchtvochtigheid? Wordt de lucht in jouw bedrijfspand of gebouw al snel droog? Of misschien lijdt je productieproces onder de droge lucht? Ieder persoon en ieder product heeft behoefte aan de juiste luchtvochtigheid. Hier kun je een goede luchtbevochtiger voor gebruiken. Een luchtbevochtiger is een apparaat die ervoor zorgt dat de lucht optimaal is bevochtigd. Dit kan zowel binnen in huis als in een grotere ruimte zijn bijvoorbeeld een bedrijfspand. Op deze manier kun je snel en permanent de luchtvochtigheid op het juiste level krijgen. Meer weten over het bevochtigen van jouw pand? Lees dan verder.

De essentie van schone lucht

Als je een gezonde en goede luchtvochtigheid wilt is het belangrijk dat de luchtvochtigheid tussen de vijftig en zestig procent ligt. Als het daalt onder de vijftig procent dan heb je een lage luchtvochtigheid met als gevolg dat er een te droge lucht hangt. Je kunt hierdoor droge ogen krijgen een droge huid, of zelfs een droge hoest. Behalve vervelende lichamelijke klachten zorgt het er ook voor dat je planten of je houten meubels uitdrogen.

Luchtbevochtiging voor jouw organisatie

In veel grote branches is het van belang voor organisaties dat de luchtvochtigheid op peil is. Voor organisaties in de halfgeleiderindustrie en drukkerijen is dit bijvoorbeeld erg belangrijk. De experts van Itec beschikken over een ruime kennis en ervaring waardoor zij altijd jouw optimale luchtvochtigheid zullen balanceren en bewaren!

Luchtbevochtigers van Itec

Een luchtbevochtiger maakt de lucht in een ruimte weer vochtig. Dit zodat de luchtvochtigheid weer op peil komt. Een luchtbevochtiger voor thuis zijn makkelijk te vinden maar deze hebben niet het juiste vermogen om grote ruimtes te bevochtigen. Bij Itec vindt je verschillende luchtbevochtigers die geschikt zijn voor fabriekshal bevochtigen.

Industrieel pand bevochtigen

In meerdere situaties is het van belang om de productiehal te bevochtigen. Denk hierbij aan magazijnen, drukkerijen, fabrieken en kassen. Heb je een opslagruimte waar je houten producten produceert of opslaat is het verstandig om de juiste luchtvochtigheid te hebben. Ook voor drukkerijen is dit van belang. De juiste luchtvochtigheid voorkomt het uitdrogen van papier of dat de inkt nat blijft. Industriële luchtbevochtigers kun je op verschillende manieren worden gebruikt. Ook zijn ze makkelijk in gebruikt. De luchtvochtigheid wordt permanent op het gewenste niveau gebracht op een snelle manier.

De werking van een luchtbevochtiger

Idealin is een bedrijf die foggers ontwikkelt en bouwt. Hiermee kun je de luchtvochtigheid in grote ruimtes verhoogd worden. Bij deze foggers wordt het water door centrifugale kracht door een fijn rooster geblazen. Het resultaat hiervan is een mist die bestaat uit kleine waterdruppeltjes en een waterhoeveelheid die wordt verneveld in de lucht. Door deze werking is nevel groter dan bij andere luchtbevochtigers en dus ideaal om grote ruimtes te bevochtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *