Je telefoon beschermen tijdens een verbouwing doe je zo!

Je telefoon beschermen tijdens een verbouwing doe je zo!

Een grootschalige verbouwing vraagt om veel regelwerk. Daardoor ben je van tevoren vaak enorm druk bezig om alles in goede banen te laten leiden. Helaas worden hier vaak ook een aantal essentiële dingen vergeten. Want heb je bijvoorbeeld naast persoonlijke bescherming ook aan bescherming voor je telefoon nagedacht? Nee? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen.

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Ook tijdens een verbouwing zal deze gewoon nodig blijven. Ideaal om tijdens het klussen even gauw iets op te zoeken of een bouwmarkt te bellen. Of om in je pauzes eventjes doelloos langs social media te scrollen. Daarnaast wil je ook gewoon altijd bereikbaar blijven. Niet alleen om in contact te zijn met de buitenwereld, maar ook om eventueel om hulp te vragen indien dat nodig is. Toch wil je niet dat je telefoon beschadigd raakt tijdens de verbouwing. En die kans bestaat zeker. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt voorkomen. Je telefoon beschermen tijdens een verbouwing doe je namelijk zo!

Verwissel van hoesje

Ten eerste is het uiteraard van belang om over een goed hoesje te beschikken. Ga echter niet verbouwen met een ultra duur hoesje, want het zou zonde zijn als deze beschadigd raakt. Een goedkoop telefoonhoesje van redelijke kwaliteit is vaak al voldoende om je telefoon te beschermen. Mocht deze toch beschadigd raken, dan doet dit in elk geval financieel een stuk minder pijn.

Ben je werkzaam in de bouw? Dan wil je misschien over net wat meer extra bescherming beschikken. In dat geval zijn er speciale hoesjes verkrijgbaar die extra goed bestand zijn tegen vuil, stof en stootjes. Hierdoor blijft je telefoon altijd in topconditie en weet je zeker dat je hoesje goed beschermd blijft.

Leg je telefoon weg tijdens het klussen

Om er echt zeker van te zijn dat jouw telefoon en bijbehorende nieuwe Samsung Galaxy S21 Plus hoesje netjes blijven, kun je er ook voor kiezen om je smartphone tijdens het klussen op een veilige plek te leggen. Zeker wanneer je in je eigen huis klust, is er eigenlijk altijd wel een plekje waar je deze veilig kunt opbergen. Zorg er uiteraard wel voor dat je hier veilig kunt komen in geval van nood of als je om hulp moet vragen.

Samsung Galaxy S21 Plus hoesj

Plaats hem in je gereedschapskist

Wat veel klussers ook doen is het plaatsen van hun telefoon in de gereedschapskist. Deze kun je eenvoudig afsluiten, waardoor de telefoon altijd netjes opgeborgen blijft en vrij van stof is. Bovendien voorkom je zo ook dat zware spullen per ongeluk op de telefoon terecht komen. Kortom: volop bescherming en je houdt hem wel altijd bij de hand.

Werk je op de bouw en kun je je telefoon niet overal plaatsen? Dan zijn er ook nog eens speciale portable kluisjes verkrijgbaar. Deze kun je zelf eenvoudig meenemen en hier is je smartphone veilig van grijpgrage handen én vuil en stof. Zo bespaar je jezelf een hoop extra stress en weet je zeker dat je je telefoon vervolgens weer veilig mee naar huis kunt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *