Hoe regel je het transport tijdens de bouw?

Hoe regel je het transport tijdens de bouw?

Voor sommige bouwprojecten is het nodig om werknemers uit alle hoeken van het land in te schakelen. Als projectleider weet je heel goed hoe frustrerend het kan zijn om deze mensen elke dag op eigen kosten naar de werkplaats te laten komen. Jullie hebben de beste van de beste nodig om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. In veel gevallen betekent de bovenstaande situatie dat er dingen opgeofferd moeten worden. Het is gewoon niet mogelijk om belangrijke mensen op de bouw continue heen en waar te laten rijden. Daar is weinig animo voor en dat is natuurlijk ook logisch. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het transport op de bouw tot in de puntjes te regelen.

Schakel een privéchauffeur in

Allereerst is het belangrijk om als projectleider te laten zien dat je meedenkt met de werknemers. Leg uit dat jullie enkel de beste mensen in willen zetten voor een nieuw project en dat dit helaas betekent dat veel medewerkers dagelijks ver moeten reizen. Niet iedereen heeft daar even veel zin in. Op kosten van de werkgever is het mogelijk om een privéchauffeur in te schakelen. Deze brengt de werknemers kosteloos van A naar B, zodat zij zelf niet in de auto hoeven te stappen. Voor veel werknemers zal dit de doorslaggevende factor zijn en biedt ze de mogelijkheid om alsnog deel te nemen aan het project. Dit is een win-win situatie voor beide partijen. Als projectleider beschik je over de beste vakmensen en de werknemers hoeven zich niet druk te maken over de reiskosten.

prive chauffeur

Waarom gebruik maken van een privéchauffeur?

Er zijn weinig mensen die ook daadwerkelijk gehoord hebben van een privéchauffeur. Het klinkt als een luxeproduct waar de meeste mensen nooit gebruik van zullen maken. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Over het algemeen zijn privéchauffeurs mensen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een zakcentje bij willen verdienen. Voorwaarde is wel dat ze minimaal 1 jaar rijervaring hebben en dat ze over genoeg wegkennis beschikken. Een privéchauffeur kan ingezet worden om naar het werk te reizen, om kleine boodschapjes met je te doen of om als BOB te fungeren na een feestje. Deze chauffeurs kunnen eenmalig ingezet worden, maar ook op regelmatige basis jouw wensen vervullen.

Voor het transport naar de bouw is het belangrijk dat medewerkers zo snel en efficiënt mogelijk vervoerd worden. Zo kunnen ze niet alleen snel met hun dag beginnen, maar genieten ze ook van de belofte dat ze op tijd weer thuis zijn. Bovendien zal een gediplomeerd chauffeur over genoeg wegkennis beschikken om de drukke wegen te vermijden. We weten immers allemaal hoe druk het op de weg kan zijn tijdens de spitstijden. Dit veroorzaakt regelmatig lange gezichten en mensen die bomvol irritatie zitten. Dit komt de werksfeer echter niet ten goede. Met een gediplomeerd chauffeur ben je eerder op je werk en ook nog eens eerder thuis. Dat scheelt een hoop stress en een lager irritatielevel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *