Het juiste beurstapijt voor iedere beursstand

Het juiste beurstapijt voor iedere beursstand

Wil je indruk maken met je beursstand? Maak het plaatje dan compleet: professioneel beurstapijt is hierbij onmisbaar. Maar wat is het juiste beurstapijt? Als eerst moet deze zichtbaar een hoogwaardige kwaliteit uitstralen. Daarnaast is precies de juiste kleur nodig, passend bij je merk en organisatie. Daarom wil je complete keuze hebben, uit alle soorten en kleuren beurstapijt. Die diversiteit vind je in bij een winkel als GJFloors. Zo kies je voor het type beurstapijt die past bij jouw situatie.

Standaard beurstapijt

Het standaard type evenemententapijt is Tokyo. Toch heeft dit product een zeer luxe uitstraling. Tokyo is voorzien van een folie-laag, pre-coat-rug en brandcoating met certificaat. Het is verkrijgbaar in 39 verschillende kleuren. Dit standaard type beurstapijt is snel leverbaar, binnen 24 uur. Tokyo is bovendien volledig recyclebaar; je kunt dit product dus met gerust hart afvoeren, als je het niet meer nodig hebt.

Standaard beurstapijt

Luxe beurstapijt: type Dallas

Zoek je het meest luxe beurstapijt, kijk dan naar Dallas. Dit beurstapijt heeft een extra luxe bovenlaag van velours. Standaard is deze uitgerust met folielaag, brandcoating met certificaat en een rubberen rug of gelrug. De verzwaarde rug is antislip en zorgt voor extra stabiliteit onder en rondom je beursstand. Dallas is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren. Bovendien is deze variant meerdere malen te gebruiken.

Gemakkelijk om mee te werken

Of je nu Dallas of Tokyo aanschaft of huurt, de bevestiging en verwijdering van het beurstapijt is heel makkelijk. Hiervoor heb je alleen maar simpele toebehoren nodig. Zoals duct tape, dubbelzijdige tape of bevestigingspennen. De tape is leverbaar in een bijpassende kleur, wat zorgt voor een egaal resultaat. Na afloop verwijder je dit materiaal weer moeiteloos van de ondergrond. 

 

Evenemententapijt in de aanbieding

Voor je evenement, beurs op project vind je bij GJFloors ook voordelig tapijt. Kies uit onze actie evenemententapijt en ontdek hier bijvoorbeeld rode, gele, paarse, blauwe, grijze en oranje evenemententapijt voor €3,99 per vierkante meter. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Ook kun je kiezen voor kunstgras als beurstapijt. Voor bepaalde organisaties is het voordeliger om beurstapijt te huren. Zeker als dit maar één keer nodig is. Heb je geen tijd en zin voor de bevestiging, verwijdering, reiniging en opslag? Hiervoor heeft GJFloors een extra voordelige service, waarbij alles geregeld wordt. Als je dit wenst, blijft het beurstapijt in jouw eigendom. Handig als je je beurstapijt misschien toch nog eens gebruikt. Vraag naar de voorwaarden en een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *