Geen tuin? Ga je balkon op!

Geen tuin? Ga je balkon op!

Een ruime tuin met prachtig groen gras om te ravotten met de kinderen en je hond. Wie wil dat nou niet? Helaas is niet iedereen gezegend met zo’n ruime tuin. Hoe groot of klein je balkon ook is: het is je eigen plekje om even lekker naar buiten te gaan en van het weer te genieten. Dan kun je er maar beter wat moois van maken! Hieronder schrijf ik een aantal tips die je helpen bij het inrichten van je balkon.

Tuinset

Heb je genoeg ruimte op je balkon voor een meerdelige tuinset? Dan is dat een goeie optie om je balkon mee te vullen. Bijpassende tuinmeubelen ogen exclusief, bieden rust en zorgen er tevens optisch voor dat een ietwat klein balkon niet kleiner lijkt dan dat hij in werkelijkheid is. Een optische vergroting van je balkon dus. Heb je hier geen ruimte voor? Ga dan voor een tuinbank en dan wel eentje die het gehele jaar door buiten kan staan. Eentje die weer en wind bestendig is. Naast een tuinbank kun je aan de reling van je balkon een klaptafel bevestigen. Deze kun je gebruiken om eten op te serveren als je gezellig buiten wilt eten. Of als je gasten ontvangt om lekker aan te borrelen. Wanneer je de tafel niet gebruikt kun je deze makkelijk inklappen. Wanneer het regent zal het water niet op de tafel blijven liggen om hier eventueel vlekken op te maken. Heel er handig dus!

Accessoires

Plantenbakken! Zijn de ideale uitkomst voor hoe groot je balkon ook is. Je kunt ze aan de buitenkant van de reling van je balkon hangen. Zo heb je een mooi en fleurig balkon zonder dat je ruimte in hoeft te leveren. Dit creëert gezelligheid op je balkon maar ook van buiten af wanneer je naar je balkon kijkt. Om je balkon een knus effect te geven kun je ervoor kiezen om een slinger van lampionlampjes op te hangen. Zorg ervoor dat je de accessoires voor je balkon zorgvuldig uitkiest. Het kan al snel gebeuren dat je teveel, en teveel verschillende soorten, accessoires koopt waardoor het al gauw volgepropt oogt. Dit is iets wat je wilt voorkomen.

Opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbaar bubbelbad? Ja, zeker! Als je gezegend bent met een balkon dat iets ruimer is en graag wilt ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse verwachtingen en drukte dan is dit een ideale uitkomst. Een opblaasbaar bubbelbad kun je binnen tien minuten opbouwen om er daarna volop te van kunnen genieten. Voor een heerlijke massage kunnen er tot wel 80 airjets in verwerkt zitten. Het water wordt zeer snel warm en doordat het opbouwen nog geen tien minuten kost is het daarom een zeer aantrekkelijke manier om je eigen spa te creëren op je eigen balkon. De perfecte manier om helemaal tot rust te komen als je het mij vraagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *