De voordelen van wit betonplex in de bouw

De voordelen van wit betonplex in de bouw

Wit betonplex wordt steeds vaker toegepast in de bouw. Deze bijzondere platen zijn bruikbaar tijdens verschillende klussen en zetten op elke klus een eigen kwaliteitsstempel. Betonplex is een plaatmateriaal die voorzien is van een afwerklaag van epoxy. Dit geeft deze platen een zeer waterbestendig karakter, waardoor deze perfect toe te passen zijn buitenhuis. Wit betonplex wordt dikwijls gebruikt bij de aanbouw van dakkappelen, het maken van reclameborden, standbouw, gevelbekleding, containers, vrachtwagen, aanhangwagens en nog veel meer. Wit betonplex is uniek in zijn klasse door de frisse en bijzonder mooie uitstraling, dit in combinatie met de voordelen van betonplex is dit een aangename keuze voor in de bouw!

Wat is betonplex?

Betonplex staat vooral bekend om de toplaag van epoxy, maar wat verstaan we hier eigenlijk onder? Epoxy is een bewerkingsmateriaal dat gebruikt wordt om producten waterdicht te maken. Bij betonplex is er dus sprake van een houtvorm dat niet meer bewerkt hoeft te worden na de plaatsing. Dat scheelt uiteindelijk een heleboel tijd (en mankracht, dus geld) op de bouw! Dit is vooral handig bij projecten die buitenhuis worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het plaatsen van dakkapellen of het maken van reclameborden. Deze staan in dag en dauw buiten en het zou zonde zijn als deze beïnvloed worden door de weersomstandigheden, omdat je wacht tot het hout geïmpregneerd is. Betonplex is daarmee een goedkope en praktische oplossing.

643_wit-betonplex

De voordelen van wit betonplex in de bouw

Wit betonplex wordt niet alleen vanwege zijn geweldige uitstraling toegepast in de bouw, maar ook omdat hij over zeer positieve kwaliteiten beschikt. Wij hebben de belangrijkste voordelen van wit betonplex voor jou op een rijtje gezet:

  • Wit betonplex is van nature waterbestendig. Hiermee is het een houtvorm die ontzettend populair is voor het gebruik buitenshuis. Houten kozijnen hebben al gauw het nadeel dat ze na verloop van tijd gaan rotten of last krijgen van de weersomstandigheden. Bij wit betonplex is dit zeker niet het geval. Dat maakt het een ijzersterk en kwalitatief alternatief!
  • Betonplex staat bekend om zijn gladde afwerking. Dit geeft het materiaal een hoop voordelen en maakt het makkelijk toe te passen. Het is dan ook met goede reden dat dit materiaal dikwijls wordt gebruikt in opslagruimtes, aanhangwagens, dierenhokken en zelfs glijbanen. De gladde oppervlakte maakt dit product enorm toegankelijk en dat merk je!
  • Betonplex is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, hierdoor is er altijd wel een plaat die past bij de klus die je voor ogen had. Door de veelzijdigheid van dit product, is het een populaire keuze in de bouw.
  • Het is ook mogelijk om betonplex in de anti slip uitvoering te bestellen. Deze wordt vooral toegepast voor vloeren en steigers. Zo voorkom je gemakkelijk en snel gevaarlijke valpartijen. Daarnaast wordt deze vorm van betonplex ook wel eens toegepast in woningen om meubels vlak op de vloer te houden (denk bijvoorbeeld aan een bed dat niet door de kamer kan schuiven en de vloer kan beschadigen).

Betonplex bestel je bij een kwalitatieve houthandel, zo weet je zeker dat je kwaliteit ontvangt die je nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *