De mogelijkheden van overheaddeuren voor jouw bedrijf

De mogelijkheden van overheaddeuren voor jouw bedrijf

Overheaddeuren bestaan uit panelen met isolatie. Het grote voordeel van overheaddeuren is dat de deur bij het openen binnen de gevel blijft. Bij opening van een overheaddeur lopen de panelen over de zijgeleiding en zijn loodrecht boven de opening geborgen. Zodoende kun je de ruimte achter en voor de opening vrij gebruiken. Je kunt de deuren zowel via een elektrische bediening als door middel van een ketting- of touwtakel bedienen. Dit eventueel in een combinatie met een afstandsbediening. Daarnaast wordt er tocht van buiten voorkomen, doordat de overheaddeuren worden afgesloten met rubbers. 

Toepassingen van overheaddeuren

Voor elke toepassing is er een andere overheaddeur te verkrijgen. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte voor plaatsing van de deur en de eisen waar de overheaddeur aan moet voldoen. Is er niet veel ruimte om een gewone overheaddeur te plaatsen door bijvoorbeeld een belemmering van een kraanbaan, dan is er nog altijd een oplossing te vinden. Er wordt rekening gehouden met de benodigde inbouwmaten. Regelmatig gebeurt het in de praktijk dat volgens een tekening van de overheaddeur, de deur in het echt niet te plaatsen is. Er wordt dan geen rekening gehouden met de hoogte van het veren pakket. Door te kijken naar de inbouwmaten wordt er bepaald of de panelen dakvolgend, recht boven de opening of vlak onder het plafond worden opgeborgen. Daarnaast kunnen overheaddeuren uitgevoerd worden met ventilatieroosters, kijkvensters of met een loopdeur. Dit soort opties zijn afhankelijk van je wensen en eisen. Zoek jij overheaddeuren voor jouw bedrijf? Informeer dan eens naar de overheaddeuren van Loading Systems.

Een goede beveiliging tegen ongenodigde gasten

Om de toetreding van daglicht in het kantoorpand te krijgen wordt er een kozijn van kunststof met een tussenstijl geplaatst. Het ene deel van het raamkozijn is een draai / kiep raam en het andere deel van het kozijn is een vast deel. Je vindt in het vaste deel een ventilatierooster. De buitenkant is van een houtnerf motief en de binnenkant van een gladde kunststof. Het kerntrekken is een veel gebruikte inbraakmethode. Wat de inbreker doet is een schroef in de cilinder te schroeven en de cilinder met het slot eruit te trekken. Natuurlijk is dit ongewenst en wordt met de overheaddeuren van Loading-systems.com goed beveiligd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *