Bouwhekken van topkwaliteit

Bouwhekken van topkwaliteit

De meerwaarde van bouwhekken op de werkplaats

Bent u als aannemer, bouwvakker of bedrijfseigenaar werkzaam in de bouw? Dan zijn bouwhekken van groot belang bij een bouwklus op locatie. Hekken voor in de bouw zorgen voor veel veiligheid, doordat ze voorkomen dat onbevoegden op het bouwterrein kunnen komen. Zo houd je bijvoorbeeld spelende kinderen op afstand. Zo worden een hoop ongelukken voorkomen! Verder zijn sterke hekken cruciaal om een bouwterrein af te sluiten na een werkdag. Zo krijgen dieven geen kans om spullen te stelen. Tegelijk maakt u het ook voor potentiële hangjongeren of vandalen onmogelijk om vernielingen aan te richten aan uw spullen.

Het verschil dat bouwhekken maken

Bouwhekken worden vaak genoemd wanneer het gaat om de veiligheid. Door de bouwplaats af te schermen voor onbevoegden, wordt het risico op ongelukken direct kleiner. Daarnaast wordt het voor de mensen die aan het werk zijn makkelijker om gereedschap en materiaal naast zich neer te leggen tijdens het werk aangezien niemand hier bij kan. Een bouwhek maakt duidelijk dat er gewerkt wordt én zorgt er tevens voor dat onbevoegden ook niet eenvoudig toegang hebben wanneer iedereen naar huis is.

Daarnaast is het van belang dat de mensen die aan het werk zijn zich kunnen concentreren. Door bouwhekken rond een project te plaatsen, weten de bouwvakkers en werklieden dat zij ongestoord aan het werk kunnen. Zij hoeven niet constant om zich heen te kijken of er mensen in de buurt komen die in een gevaarlijk bereik staan tijdens het verrichten van bepaalde handelingen.

Extra concentratie zorgt er uiteraard voor dat de mensen die werken aan het project zelf meer aandacht kunnen besteden aan hun eigen veiligheid. Ongelukken voorkomen met bouwhekken is natuurlijk niet mogelijk, maar het risico wordt zoveel kleiner het dé oplossing is wanneer u veiligheid belangrijk vindt.

bouwhek

Kopen of huren?

U kunt ervoor kiezen om de hekken voor uw bedrijf te kopen of te huren.

De voordelen van bouwhekken kopen zijn:

  • 1. Bij veelvuldig gebruik van hekken is aankoop voordeliger.
  • 2. De hekken blijven uw eigendom en kunt u gebruiken wanneer u dat wilt.
  • 3. U kunt de aanschafkosten op één werk afschrijven.
  • 4. U kunt de hekken benutten voor reclame door ze in uw bedrijfskleuren te schilderen.

De voordelen van het huren van hekken op een rijtje:

  • 1. Flexibel: u huurt de hekken alleen als u ze nodig heeft.
  • 2. Ruimtebesparing: als u de hekken niet gebruikt heeft u er geen last van.
  • 3. Geen afschrijvingskosten en evenmin kosten voor opslag en onderhoud.

Meer informatie

Bij de technische groothandel AIC.nl, kunt u kwalitatieve bouwhekken kopen tegen scherpe prijzen! Wilt u meer informatie over de uitstekende, gecertificeerde modellen? Kijk dan eens op de website www.aic.nl. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust en vrijblijvend contact op met onze klantenservice!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *