5 Items die niet in een moderne keuken kunnen ontbreken

5 Items die niet in een moderne keuken kunnen ontbreken

Wanneer je aan aan moderne keuken denk, schets je al snel een beeld in je hoofd van een keuken met een minimalistische inrichting, strakke lijnen en handige technologische snufjes. De kastjes zijn vlak en greeploos die dankzij technieken als soft-motion en tip-on geopend en gesloten kunnen worden. Om het helemaal af te maken heeft de keuken een kookeiland waar je ook gezellig aan kan zitten voor een knusse ochtend of gezellige avond met vrienden. Om zo’n mooie moderne te realiseren, zijn er 5 items die er niet kunnen ontbreken.

Stille afzuigkap

We spenderen vaak veel tijd in de keuken met onze naasten. We eten er en koken er samen, maar ook voor een gezellig drankje neem je graag plaats aan het kookeiland. Er is echter niets vervelender dan boven het geluid van de afzuiger te moeten schreeuwen. Om nog comfortabeler en gezelliger in je keuken te kunnen zitten kan een stille afzuigkap dan ook niet ontbreken.

Vaatwasser

We zijn graag van luxe voorzien. Als we een huishoudelijke taak uit handen kunnen geven is dat natuurlijk ideaal. Door een vaatwasser in de keuken te plaatsen bespaar je jezelf een hoop tijd en gedoe met de afwas. Heb je geen ruimte voor een vaatwasser? Dan kan je de afwas natuurlijk ook met de hand doen. Op jezelf toch nog een beetje minder werk te bezorgen kan je de gewassen afwas op een stijlvolle droogrek laten afdruipen. Dat scheelt je in ieder geval wat afdroog werk.Vaatwasser

Combimagnetron

Bij een moderne keuken hoort luxe, minimalisme en multifunctionaliteit. Dit kan je bewerkstelligen door een combimagnetron te plaatsen. Zo ben je maar één plekje kwijt voor een magnetron en een oven. Op die manier houd je meer kastruimte over en is het makkelijker om voor dat strakke egale uiterlijk te gaan. Lees hier waar een combimagnetron allemaal zo handig voor is en wat een goede keuze is.

Kokend water kraan

Om dat strakke uiterlijk van je keuken te behouden is het belangrijk dat er zo min mogelijk op het aanrecht staat. Daarnaast wil je gewoon genieten van luxe voorzieningen. Als je iets nodig hebt, wil je het ook zo snel mogelijk hebben. Zo kan je met een kokend water kraan ervoor zorgen dat er geen waterkoker meer op het aanrecht staat, die altijd in de weg staat. Daarnaast is het water in een kokend water kraan ook stukken sneller gekookt, waardoor je in een mum van tijd kan genieten van een lekker kopje thee.

Ingebouwde zeepdispenser

Naast die waterkoker dat een doorn in het oog kan zijn is de zeepdispenser ook niet ideaal. Ze vallen vaak om, voelen snel vies aan en als je ze echt nodig hebt staan ze niet meer waar je ze voor het laatst had gelaten. Er zijn tegenwoordig ook zeepdispensers die in de rand van de spoelbak zijn geïntegreerd, naast de kraan.. Alleen het pompgedeelte steekt uit. Zo valt de zeepdispenser niet meer zo op en weet je altijd waar je hem kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *