Zo houd je de parkeerplaats vrij voor bezoekers

Zo houd je de parkeerplaats vrij voor bezoekers

Met een parkeerbeugel kun je de parkeerplaats van jouw terrein voor bezoekers vrij houden. Het is steeds vaker dat wij zien dat mensen van andere bedrijven op elkaars parkeerplaatsen parkeren. Hierdoor blijft er geen ruimte meer over en kunnen bezoekers de auto niet kwijt. Dit heeft desastreuze gevolgen tot het weglopen van klanten aan toe. Met een parkeerbeugel kun je ervoor zorgen dat mensen niet meer op de parkeerplaats kunnen parkeren. Vervolgens doe je de beugel omlaag als er een klant aan komt. Zo kan hij of zij altijd de auto bij jouw bedrijf voor de deur kwijt. Ook kun je dit automatisch laten doen en dan gaat de batterij ongeveer 6 maanden mee.

Toezicht op de parkeerplaats

Als jij wil weten wie er allemaal op het parkeerterrein komen dan kun je er voor kiezen om camera’s te plaatsen. Ook zou je slagbomen kunnen laten plaatsen zodat je volledige controle hebt over het parkeerterrein. Zo voorkom je dat er ongenodigde gasten gaan parkeren. Het is voor bedrijven steeds meer een doorn in het oog aan het worden. Die mensen die maar overal klakkeloos hun auto neerzetten. Daarom zijn er ook steeds meer bedrijven die kiezen voor het plaatsen van slagbomen en camera’s. Als zelfs dit nog niet voldoende werkt dan kun je ook kiezen voor terrein blockers. Deze kunnen dan wel op afstand bediend worden door het personeel, maar je hebt niet meer al die vreemde gasten op de parkeerplaats.

Waarom is het zo belangrijk

Het is voor bedrijven belangrijk om plek te hebben voor zoveel mogelijk klanten. Als klanten van een andere winkel steeds bij jouw parkeren dan loop je veel omzet mis. In de meeste gevallen draaien mensen om als ze niet bij jou voor de deur kunnen parkeren. Daarnaast lopen ze dan ook nog eens over  naar de concurrent. In het begin zal je hier nog niet al te veel van merken. Echter na verloop van tijd gaat dit als een lopend vuurtje rond. Als er mond tot mond reclame is over je bedrijf in de negatieve zin dan kan dit je de kop kosten. Het is dus verstandig om vanaf het begin al streng te zijn. Dit kun je doen door zelf naar buiten te lopen, maar een andere manier is het plaatsen van een parkeerbeugel of camera’s. Zo voorkom je dat mensen onterecht bij je parkeren.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Alles wat je nodig hebt qua verkeersregeling kun je bij ons in de webshop vinden. Het begint natuurlijk bij een mooie slagboom voor het terrein. Zo kunnen mensen aanbellen wanneer ze daar willen parkeren. Met cameratoezicht zie je ook nog eens wie er achter het stuur zit. Dit is de meest effectieve manier om te kijken of het klanten van jou zijn of van de concurrent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *