Tussenvloer

Tussenvloer

Meer ruimte nodig in uw industriële ruimte, maar geen geld voor een hele verbouwing. Dan hebben wij een oplossing.

Op deze manier kun je gemakkelijk twee keer zoveel ruimte maken

Verdubbel de ruimte waar u uw producten, goederen of materialen kunt opslaan of bewaren. Dat klinkt goed, nietwaar? Wat als we u niet vertellen dat het makkelijk te regelen is? Dan is de invloed van deze mogelijkheid zeker de moeite waard. U heeft natuurlijk een magazijn, opslagruimte of werkplaats gekocht voor de hoeveelheid ruimte. Verdubbeling van deze ruimte is eenvoudig te realiseren, namelijk door een  Tussenvloer aan te leggen. Wat is een tussenvloer? Hoe wordt deze gebouwd? En wat zijn precies de voordelen? Dat leggen we graag uit in deze blog. Misschien breidt u over een tijdje letterlijk uw bedrijf uit!

Dit is een tussenvloer

De naam zegt het natuurlijk al. Er wordt een tussenvloer geplaatst tussen twee bestaande verdiepingen in de kamer. Het is ook mogelijk om deze boven of onder een bestaande vloer te plaatsen. Een tussenvloer is niets minder dan een zelfdragende balkenconstructie, waardoor meerdere verdiepingen kunnen worden gerealiseerd. Ideaal als extra opslagruimte bijvoorbeeld! We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over veiligheid, ervan uitgaande dat werken op hoogte en met staalconstructies een zeer gespecialiseerde en passende aangelegenheid is. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-markering, uitgegeven door de TüV. Zonder dat er een renovatie of verhuizing nodig is, zorgt een tussenvloer voor een maximaal rendement. Tenminste, als u bij de juiste fabrikant aanklopt, natuurlijk. Ook hiervoor hebben we een tip.

Een tussenverdieping van de specialist

Als u er zeker van wilt zijn dat uw tussenvloer aan de nieuwste eisen voldoet en met de modernste technieken wordt vervaardigd, dan moet u bij de keuze van uw leverancier voorzichtig te werk gaan. Een voorbeeld van zo’n producent is Nolte. Voor aanvullende vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld per telefoon of e-mail. De medewerkers geven graag antwoord op uw vragen en geven graag aanvullende informatie over de mogelijkheden van tussenvloeren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *