Transport op de bouw: tot in de puntjes geregeld!

Transport op de bouw: tot in de puntjes geregeld!

De transport op de bouw is vaker slecht geregeld dan dat hier echt goed over nagedacht is. Voor sommige bouwprojecten is het noodzakelijk om kundige mensen uit alle hoeken van het land naar één plek te laten komen. Reiskosten worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Als projectleider kan het enorm frustrerend zijn als je niet aan de juiste mensen kan komen, simpelweg omdat deze geen zin hebben in lange en dure ritten. Ergens is dat uiteraard ook logisch. Toch zal je voor het beste resultaat als uitvoerder meer aandacht moeten besteden aan het transport op de bouw. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Denk mee met de werknemers

Als projectleider op de bouw heb je ontzettend veel aan je hoofd. Dag in, dag uit ben je bezig om alle op rolletjes te laten lopen. De transport schiet er al gauw bij in. Toch is het voor zeer belangrijke bouwprojecten van essentieel belang dat enkel de beste mensen worden ingeschakeld. Deze kan je niet allemaal om de hoek vinden. Vaak komen klussers vanuit alle hoeken van het land samen om een belangrijk bouwproject met een geweldig resultaat af te ronden.

Als projectleider is het jouw taak om mee te denken met de werknemers. Maak het voor hun interessant om mee te doen aan een specifieke bouwklus. Schakel bijvoorbeeld een prive chauffeur in om mensen van en naar de bouwplaats te vervoeren. Hierdoor hoeft de reistijd geen enkel probleem meer te zijn. Voor veel werknemers is dit de doorslaggevende factor, de reden waarom ze alsnog in stemmen om mee te delen in een bouwproject.

werknemers

Waarom chauffeursdiensten inschakelen op de bouw?

Het inschakelen van chauffeursdiensten op de bouw klinkt misschien een beetje gek. Bij een prive chauffeur denk je waarschijnlijk direct aan een grote ondernemer die in stijl naar zijn klanten vervoerd wilt worden. Het is immers een luxeproduct, nietwaar?

Ondanks dat we deze gedachtegang heel goed kunnen volgen, is deze niet altijd even correct. Chauffeursdiensten zijn tegenwoordig geheel op maat te maken. Ook de prijzen zijn zeer uiteenlopend. Je kunt kiezen voor een gediplomeerd chauffeur met jarenlange ervaring, maar ook van een erkende studentchauffeur die naast zijn of haar dagelijkse bezigheden een zakcentje bij wilt verdienen. In de meeste gevallen ben je helemaal niet zo duur uit en geef je je werknemers net dat extra duwtje in de rug om mee te delen aan een bouwproject.

Ook voor de sfeer op de bouw kunnen chauffeursdiensten veel betekenen. Tegenwoordig wordt het steeds drukker op de weg en is het voor veel werknemers noodzakelijk om vroeg de deur uit te gaan en pas weer zeer laat thuis te komen. Dit zorgt voor een extreem vermoeid gevoel en een lagere irritatiegrens. Dit komt de sfeer dikwijls niet ten goede. Dankzij een prive chauffeur zijn deze problemen echter verleden tijd. De chauffeurs bieden de werknemers niet alleen de mogelijkheid om nog even te ontspannen op de achterbank (en misschien nog even de ogen te sluiten), maar beschikken ook over genoeg wegkennis om de werknemers snel van A naar B te vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *