Een eigen prive chauffeur op de bouw: wat zijn de voordelen?

Een eigen prive chauffeur op de bouw: wat zijn de voordelen?

Het werken op de bouw kan enorm veel vragen van je fysieke gezondheid. Daarnaast kan een groot bouwproject ook veel van je energiegehalte vragen. Na een lang project zijn klussers vaak lichamelijk en geestelijk helemaal ‘op’. De lange reistijden, inclusief files en de klussen tijdens de werkuren eisen al snel hun tol. Als projectleider zie je dit maar al te vaak gebeuren. Als het project tot zijn einde loopt, zie je de werkefficiëntie hard teruglopen en worden er sneller fouten gemaakt. Dit kan erg frustrerend zijn en het ‘ei van Columbus’ is vaak moeilijk te vinden. Hoe los je dit probleem immers op? Waardoor ontstaat het? En waarom heeft de ene werknemer hier meer last van dan de ander?

In veel gevallen hebben de bovenstaande problemen te maken met vermoeidheid door een te lange reistijd en té lange werkuren. Bij grote bouwprojecten worden er vaak werknemers van alle hoeken uit het land naar de bouwplaats gehaald. Dit levert voordelen op voor het uiteindelijke resultaat, maar zorgt wel voor een extra belasting bij de werknemers. De oplossing? Prive chauffeursdiensten!

student chauffeur

De talloze voordelen van een prive chauffeur

Lijkt het je een beetje gek om een prive chauffeur in te schakelen op de bouw? Heb je nog steeds het idee dat dit een waar luxeproduct is? Iets waar de meeste mensen nooit gebruik van zullen maken? Dan heb je het goed mis! Een prive chauffeur is in de meeste gevallen voordeliger dan vervoer met eigen auto. Dit heeft veel te maken met de kosten die werknemers ervaren door hun verzekeringen, benzine en onderhoud. Daarnaast kan het je als projectleider ook veel geld kosten als een project stil komt te liggen of slechter uitgevoerd wordt door een verminderde concentratie, hogere vermoeidheid en lagere irritatiegrens bij de werknemers.

Dankzij een prive chauffeur is het mogelijk om nog even te ontspannen op de achterbank, nog even de ogen te sluiten en geen stress te ervaren over de naderende files. Bovendien verzeker je jezelf als projectleider van werknemers die vrijwel altijd op tijd komen. Prive chauffeurs beschikken over voldoende wegkennis om werknemers snel en efficiënt tussen A en B te vervoeren. Zo genieten de werknemers van de belofte dat ze weer snel thuis zullen zijn en ben je als projectleider overtuigd dat ze ook op tijd op hun werk zullen verschijnen.

prive chaffeur

Tarief

Natuurlijk is het als projectleider ook belangrijk dat je de uitgaven goed in de hand houdt. Het transport op de bouw is uiteraard belangrijk, maar dit mag ook niet te hoog in de papieren gaan lopen. Gelukkig vallen de prijzen meestal mee. Studentchauffeurs zijn vaak goedkoper dan de normale reiskosten die je moet betalen bij verre afstanden.  Dit zijn studenten die naast hun dagelijkse bezigheden nog een zakcentje bij willen verdienen. Vaak betaal je een klein uurtarief voor een snel en efficiënt transport. Daarnaast zijn alle studenten voorzien van voldoende wegkennis en beschikken ze over een speciaal chauffeursdiploma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *