Toe aan een onderhoudsvrije trap? Kies voor PVC overzettreden

Toe aan een onderhoudsvrije trap? Kies voor PVC overzettreden

Als je trap gaat slijten kan hij een doorn in het oog worden. Je begint je te ergeren aan de krassen en slijtplekken wanneer je naar boven of naar beneden loopt. Een versleten trap kan daarnaast ook gevaarlijk worden: over versleten treden glijd je sneller uit dan over nieuwe treden. Kortom, je trap is toe aan een traprenovatie. Dat klinkt ingrijpend, maar is in de meeste gevallen al binnen één dag gedaan. Bij een traprenovatie worden er nieuwe overzettreden over de traptreden geplaatst. Je oude trap kan dus gewoon blijven staan. Tegelijkertijd krijgt je trap een volledig nieuwe uitstraling en kan hij zelfs onderhoudsvrij gemaakt worden.

Een onderhoudsvrije trap

Heeft je trap een renovatie achter de rug, dan wil je er het liefst zo min mogelijk onderhoud aan hebben. Ook daarvoor zit je goed met PVC. Een PVC traprenovatie maakt je trap slijt- en krasvrij, waardoor hij oersterk is en niet snel een beschadiging op zal lopen. De traptreden slijten minder snel dan bijvoorbeeld treden van hout en zijn gemakkelijk schoon te maken. Vlekken of vuil haal je gemakkelijk weg met een vochtige doek. PVC is een materiaalsoort dat lang meegaat en in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar is.

Je trap laten renoveren door een expert

Als je je trap wilt laten renoveren doe je dat het liefst door een expert. De specialisten van Traprenovatie-expert.be hebben veel ervaring met PVC traprenovaties. Anders dan andere renovatiebedrijven werken zij met machinaal geproduceerde overzettreden van PVC, in plaats van met losse stroken. Hierdoor wordt je trap naadloos afgewerkt en wordt hij nog onderhoudsvriendelijker. Vuil krijgt op die manier geen kans. Ook kan een expert goed met je meedenken, waardoor je opgeknapte trap aan al je wensen voldoet.

In één dag een opgeknapte trap

Je hoeft niet lang te wachten op een traprenovatie. Bij Traprenovatie Expert is een renovatie al binnen een dag afgerond. Dat zorgt ervoor dat je niet lang op de benedenverdieping hoeft te bivakkeren en snel kunt genieten van je mooie, onderhoudsvriendelijke trap. De meeste trappen zijn geschikt voor een traprenovatie, of je nu een open trap of een dichte trap hebt staan. Heb je een dichte trap, dan worden de stootborden in de meeste gevallen ook voorzien van een nette afwerking. Dat maakt dat je trap weer een echte blikvanger wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *