Richt jouw kantoor professioneel in

Richt jouw kantoor professioneel in

Een professioneel ingericht kantoor is erg belangrijk, want een kantoor zegt veel over je bedrijf. Afhankelijk van het type werk wat je doet zal een professionele en nette kantoorinrichting meer indruk maken op klanten dan een ongeorganiseerde plek. Daarnaast draagt een goed ingericht kantoor bij aan de productiviteit en effectiviteit van je personeel.

Functionaliteit

De uitstraling van je kantoor is belangrijk, maar nog belangrijker is dat het kantoor functioneel is. Daarom moet je een kantoor nooit zomaar even snel inrichten. Het is van belang dat je hier goed over nadenkt. Kijk naar het team wat je hebt, het soort werk dat er gedaan moet worden en pas de inrichting van je kantoor hierop aan. Zorg daarbij vooral voor functionaliteit, en maak het daarna zo mooi en professioneel mogelijk qua uitstraling. Denk aan planten, vloerkleden en inspirerende teksten op de muur.

Een open sfeer

Vroeger werden werknemers in individuele hokjes geplaatst. Iedereen had een eigen kantoor en kon daardoor ook doen en laten wat ze wilden. De kans op afleiding was veel groter dan in een grote open ruimte zoals men tegenwoordig veel vaker toepast. Een open sfeer stimuleert overleg en interactie tussen collega’s, er kunnen veel meer werkplekken gecreëerd worden op hetzelfde oppervlakte en er zijn meer mogelijkheden voor teamwerk.

Aparte ruimtes

Toch wordt er ook vaak gekozen voor een aantal aparte ruimtes in een open sfeer kantoor. Bijvoorbeeld een kleine keuken voor koffie en thee, een lunch ruimte en eventueel een afgesloten ruimte voor de opperste concentratie. Ook is een kleine ruimte fijn als je klanten wilt ontvangen en een presentatie wilt geven.

Kato helpt je graag!

Zie je het niet zitten om zelf de kantoor ruimte in te richten of heb je geen tijd? Neem dan contact op met Kato. Deze partij is gespecialiseerd in kantoorinrichting en helpen je graag bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Ben je benieuwd naar kantoren die ze hebben ingericht? Neem dan een kijkje op de website en doe inspiratie op! Heb je vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *