Maatwerk emmers, voor ieder wat wils!

Maatwerk emmers, voor ieder wat wils!

De verpakking is een essentieel onderdeel van een product. Bij sommige producten is de verpakking zelfs noodzakelijk voor het gebruik. Denk aan verf bij voorbeeld, zonder emmer om de verf heen wordt dat al snel een kliederboel. Ben jij op zoek naar goede emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een goede partij voor jou. Zij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, ongeacht in welke markt je werkzaam bent. Het kan dus alle kanten op van food tot aan bouw, van chemie tot aan dierenvoeding. Lees deze blog om erachter te komen welke emmer geschikt is voor jouw product.

Vormen en kleuren

Bij Dijkstra Plastics vind je een breed aanbod aan emmers. De diverse varianten zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De grijs gekleurde emmers zijn gemaakt van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Als we het over de vorm hebben, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders ziet, kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluiten bij jouw behoeftes en wensen.Vormen en kleuren

Toepassingen

Emmers zijn erg divers en kunnen voor verschillende producten gebuikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie, maar ook de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Daarom biedt Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik. Wat ook een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedselcontact, is dat de hoogste certificering die beschikbaar is.

Meer weten?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw mogelijkheden zijn. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat het beste past bij jouw bedrijf. Heb je bijvoorbeeld, regelmatig problemen met vervoeren, door je verpakking? Dan kan je samen met Dijksta Plastics op zoek naar een passende oplossing. Aanpassingen klein of groot, het kan allemaal. Wil je meer weten? Neem dat een kijkje op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *