Je interieur stylen dit najaar? Trendy vinylvloeren!

Je interieur stylen dit najaar? Trendy vinylvloeren!

Wil je je interieur stylen, dan heb je dit najaar extra veel keuze. Recentelijk bracht UBY weer nieuwe bijzondere vinylvloeren op de markt. Wie een frisse, trendy en jonge look in zijn woning of kantoor wil brengen, kiest voor een van deze praktische vinylvloeren. Stuk voor stuk zijn deze vloeren, vloerkleden en wandprints gemaakt naar eigen originele ontwerpen. Hiernaast is uniek maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld een opdruk in hoge resolutie van je eigen illustratie, patroon of foto.

Precies wat je zoekt: je eigen vinylvloer

Met een vinylvloer van Uby.nl haal je precies de gewenste stijl in huis. Bekijk de de fraaie afbeeldingen maar eens. Bewonder de tegelmotieven, natuurlijke motieven, geometrische vormen en foto-opdrukken van UB. Dankzij de hoge printkwaliteit zijn die van de hoogste kwaliteit. Ook de praktische voordelen zijn groot: je vloer is hygiënisch, anti-allergisch, kleurvast, antislip, geluiddempend en milieuvriendelijk. En niet te vergeten ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zelfs buiten in je tuin of schuur.vinylvloer

Gezellig vloerkleed maar dan vinyl

Wil je het gezellig en mooi maken bij je bank of haardvuur? Gebruik dan een vloerkleed van vinyl. Kies voor een van de moderne kunstwerken van Njitnelav en Boxie of neem een vloerkleed met pixelart in de vorm van een surfboard, een grote grammofoonplaat of een stadsplattegrond. Niet alleen heeft je vloerkleed dan een unieke uitstraling, ook is hij extra goed bestand tegen slijtage, schade en vuil. Handig dus voor veelgebruikte plaatsen in huis.

vloerkleed van vinyl

Je moet het zien om te geloven

Trendy is ook de app van UBY. Hiermee kun je iedere vloer in je eigen interieur bekijken. Via Augmented Reality wordt de vloer geprojecteerd over jouw vloer. Hiervoor kijk je simpelweg op je telefoon, overal waar je wilt. Je wisselt gemakkelijk tussen alle beschikbare patronen. Ook kun je alles verdraaien, verschuiven, vergroten en verkleinen. Ziet het er precies zo uit als je wilt? Maak dan direct een foto en link die naar de webshop van UBY. Zo krijg je je vinylvloer precies naar wens en op maat.

Download de virtuele vloer-app en probeer de vele dessins uit! Volg de link naar de App Store of Google Play, linksonder op de website van UBY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *