Items die je mee wil nemen voordat je gaat verbouwen

Items die je mee wil nemen voordat je gaat verbouwen

Als straks het hele huis er goed uitziet, is de tuin natuurlijk ook nog aan de beurt. Misschien een klus voor later of misschien pak je deze ook wel direct op. Een onmisbaar item voor op een mooie zomerdag is in ieder geval een goed schaduwdoek. Daarmee kan je de zon goed weren, relaxed in de tuin zitten en zo veel extra werk kost het niet om te installeren. Heb je een groot terras? Kies dan bijvoorbeeld voor de nesling coolfit schaduwdoek rechthoek 40x30m, dan ben je namelijk in een keer klaar. Je hangt de schaduwdoek op en kan voortaan genieten van al het warme weer. Wordt het je toch een beetje te heet? Ga dan lekker onder de doek zitten. Je kan de doek gewoon laten hangen en maakt er gebruik van wanner het heet wordt. Toch heb je even in de zon liggen ook wel verdiend na al dat verbouwen.

Moderne elektrische haard

Een verbouwing ondergaan is altijd een heel proces. Of je het nou leuk vindt of niet, het kost tijd en geld. Dat geld moet je later toch weer terug gaan verdienen. Bijvoorbeeld te beginnen bij een besparende elektrische haard. Nu je de boel toch opengooit, kan je net zo goed de kachel ook aanpakken. Een elektrische haard is helemaal van deze tijd, hij staat stijlvol in je woonkamer en bespaart flink op de energierekening. Twijfel niet langer, een elektrische haard kopen bij vinouvo.com gaat snel, makkelijk en je kan gelijk aan de slag met de installatie. Het is vanaf nu elke dag lekker warm in huis en dat heb jij voor elkaar gekregen met deze elektrische haard.

Warmtestralers voor in de tuin

Je kent de warmtelampen en heaters misschien al wel, maar ben je ook bekend met warmtestralers? Ze werken ongeveer hetzelfde. Zet de stralers lekker aan en het wordt binnen no time heerlijk warm. Op een frisse avond kan je deze mooie stralers aanzetten wanneer je nog helemaal niet naar binnen wil. Het leuke van deze warmtestralers is dat ze eruit zien als prachtige hoge hanglampen. Neem ze in een mooie neutrale kleur zoals wit of zwart. Zet de stralers boven een mooie loungebank of de gezellige stoelen die in jullie tuin staan en geniet van comfortabel zitten en een heerlijk warme gloed over je heen van de stralers. Een uniek luxe item die na een intense verbouwing, elke avond voor je klaarstaat.

Regendouche in de badkamer

Een goede en fijne douche is iets wat je bijna elke dag wel gebruikt. Als je na de verbouwing ineens bedenkt dat de douche nog beter kan, heb je een kans gemist. Probeer over alles goed na te denken voordat je gaat verbouwen. Zo bijvoorbeeld ook de regendouche. Dit is een heerlijke grote douchekop waar je elke ochtend niet meer onder weg wil. De regendouchekop is erg groot en geeft veel water mee. Je hebt ook nog een handdouche waarmee je gemakkelijk je haren kan wassen. Deze douche geeft echt een luxe gevoel en na een dag hard klussen kan je dat vast en zeker gebruiken. Een regendouche is dus wel echt een aanrader als je toch de badkamer gaat aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *