Een chique veranda heeft shutters

Een chique veranda heeft shutters

Voor een ontspannen en mediterrane sfeer op je veranda, installeer je shutters. Want op deze plek kom je vaak. Om buiten te eten, te drinken, te praten en te ontspannen. De Outdoor Blinds en houten rolgordijnen van Sfeervolle Shutters zijn hiervoor gemaakt en geheel op maat zodat ze naadloos aansluiten bij je huis en inrichting. De zwoele lichtval geeft sfeer en toch ook genoeg privacy. Je stelt het allemaal precies naar wens af. De veranda shutters die je hiervoor zoekt, zijn nu extra voordelig. Sfeervolle Shutters geeft 50% korting op al zijn nieuwe veranda shutters!

Waarom deze veranda shutters?

Het assortiment veranda shutters is erg royaal. Zelfs ronde, driehoekige of ongelijke vensters zijn geen probleem. Dit heeft een extra belangrijk voordeel: zowel de gevorderde als beginnende doe-het-zelver kan zijn shutters zonder problemen eigenhandig installeren. Ben je net begonnen in je nieuwe huis of inrichting, dan kun je deze direct meefinancieren met de afsluiting van een hypotheek. Zo voorkom je dat je in één keer een grote investering moet doen voor je gehele woning.

Wat zijn veranda shutters?

Veranda shutters zijn oprolbare gordijnen opgebouwd uit geschakelde houten latjes. Ze zijn uitstekend toepasbaar voor veranda’s en pergola’s. Ook kun je ze binnenshuis gebruiken voor schitterende raamdecoratie of als alternatief voor roomdividers. Handig is ook dat je precies de juiste hoeveelheid lichtinval en privacy kunt afstellen. Als het nodig is, zet je je shutters helemaal open of juist half-geopend of dicht zodat je kunt lezen, tv-kijken of computeren. Je zult al snel merken hoe handig dit is in het dagelijks gebruik.

Wat zijn veranda shutters?

Extra handig: plissé-hordeuren

Investeer je eenmaal in shutters voor je veranda, dan zijn plisséhordeuren sterk aan te raden. In de zomer staan vaak je tuindeuren of de schuifpui open. Zo loop je gemakkelijk van binnen naar je veranda en weer terug. Daardoor vinden insecten makkelijk de weg naar je huiskamer. Met goede plisséhordeuren houd je insecten buiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over gaas dat stuk kan gaan want dat blijft perfect in het systeem zitten. Bij Sfeervolle Shutters bestel je precies de juiste hordeuren: fraai in stijl, perfect op maat gemaakt en eenvoudig te installeren. Deze nieuwe plisséhorren en plisséhordeuren van Sfeervolle Shutters zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. En in twee verschillende uitvoeringen: normaal en XL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *