De ultieme bouwkeet! 

De ultieme bouwkeet! 

Elke bouwvakker brengt een aardig stuk tijd in de bouwkeet door. Dit is de plek waar je alle plannen bespreekt, koffie drinkt, luncht en bijkletst. Het is dan ook fijn als de bouwkeet een beetje huiselijk aanvoelt. Je wilt natuurlijk wel dat het ook leuk is om tijd door te brengen in de bouwkeet. Daarom vertelt deze blog hoe je voor een goede prijs de bouwkeet kan omtoveren tot een tijdelijk huisje!

Lockerkasten

First things first, veiligheid! Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij jouw spullen veilig kunt achterlaten wanneer je een keer niet in de bouwkeet te vinden bent. Omdat jij en je collega’s niet altijd toezicht hebben op de bouwkeet, is het fijn als je toch veilig jouw spullen kunt achterlaten. Lockers zijn dan een erg goede oplossing. Deze zijn namelijk niet duur om aan te schaffen en ze zijn ook nog eens zo geplaatst. Ook kun je ze in vele kleuren en maten krijgen, waardoor jij ervoor kunt zorgen dat ze toch nog een beetje stijlvol zijn! 

Kleuren

Kleur is erg belangrijk voor de sfeer in een bouwkeet. Kleur kan namelijk verschillende emoties opwekken en kan dus direct jouw gevoel en die van je collega’s aantasten. Het is dan ook een goed idee om voor kleuren te gaan die wat rustig zijn en dus niet te fel. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauw, lichtgroen, grijs, of gewoon wit. Je kunt natuurlijk ook meerdere kleuren gebruiken, maar denk er dan wel weer aan dat het niet te druk wordt.

Waarom een schaftwagen kopen?

Decoratie

Er is natuurlijk meer decoratie dan de vrouwenkalender en de voetbalposters. Vooral planten en strakke accessoires kunnen veel bijdragen aan een huiselijke bouwkeet. Door de accessoires wat natuurlijk en rustig te houden, creëer je een soort oase waardoor je heerlijk tot rust komt wanneer jij in de keet bivakkeert. Ook wat leuke dingen voor aan de muur kan veel doen! Denk wel goed na over wat je koopt, want je moet het ook makkelijk weer los kunnen maken voor wanneer de bouwkeet weer weggehaald wordt.

Stellingen

Bij een bouwproject komen veel papieren en spullen kijken. Het is dan ook fijn als je kasten hebt waar je makkelijk spullen in kwijt kunt. Stellingen zijn dan een goed alternatief, omdat ze makkelijk in en uit elkaar gehaald kunnen worden en ze er ook nog eens stijlvol uit kunnen zien. Dit hangt natuurlijk wel van jezelf af, aangezien het vooral draait om hoe je de kasten inricht. Desalniettemin, kun je er niet omheen dat stellingkasten onwijs handig zijn voor in een bouwkeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *