4 redenen om screens voor je ramen te plaatsen

4 redenen om screens voor je ramen te plaatsen

De meeste huizen zijn wel voorzien van binnenzonwering. Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën bijvoorbeeld. Maar wist je dat raamdecoratie aan de buitenkant ook een optie is? Screens bijvoorbeeld! In dit artikel geven we je vier redenen om screens voor je ramen te plaatsen. Wedden dat je na het lezen om bent?

1. Houden fel licht én hitte tegen

Screens houden niet alleen het licht, maar ook de warmte van de zon tegen. In tegenstelling tot binnenzonwering wordt de zon al tegengehouden voor het de kans krijgt op het raam te schijnen. Zo wordt het glas niet opgewarmd. Een win-win dus!

2. Zicht naar buiten

Screens houden fel licht tegen, maar zorgen niet voor complete verduistering. Van binnen kan je nog prima naar buiten kijken, maar voorbijgangers hebben overdag geen zicht naar binnen. ‘s Avonds heb je van buiten wel meer zicht naar binnen. Op dat moment kan je er voor kiezen om de gordijnen dicht te doen. Zo behoud je toch je privacy.

3, Elegant uiterlijk

Een ander bekend product om zon en warmte uit huis te weren, is het rolluik. Toch wordt er momenteel vaker voor screens gekozen. Eén van de redenen is het behoud van het zicht naar buiten. Maar de voornaamste reden is het elegante uiterlijk van screens. Rolluiken hebben juist een vrij grove en gesloten uitstraling.

Elegant uiterlijk

4, Frisse lucht

Wil je het felle zonlicht weren? Maar wil je tegelijk frisse lucht binnenlaten? Zet dan het raam open met het doek naar beneden. Een screendoek laat namelijk lucht door. Op deze manier wordt niet alleen het zonlicht tegengehouden. Ook insecten worden geweerd. Twee vliegen in één klap dus!

En? Ben je overtuigd van de voordelen? Bestel dan gemakkelijk en snel jouw screens op maat online. Raadpleeg de handige meet- en montagehandleidingen om zelf aan de slag te gaan. Of maak gebruik van de meet- en montageservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *