Tuinafscheiding

Tuinafscheiding

Geniet je van je uitzicht, maar wil je de pottenkijkers buiten je tuin houden? Maak dan handig gebruik van tuinafscheiding. Er zijn verschillende manieren om privacy te creëren in je tuin. We nemen hier de top drie door, heb jij nog andere ideeën?

Tuinafscheiding met beplanting

Tuinafscheiding met beplanting is nooit een doorn in het oog! Je kunt heggen zo neerzetten dat je er achter kunt zitten of liggen. Of zet wat potten met mooie struiken langs het terras om je privacy te waarborgen. Je creëert gelijk een speels effect en doet je bijdrage in biodiversiteit. Je kunt ook een frame maken of kopen van ijzerdraad en eventueel hout om klimplanten de hoogte in te laten groeien. Er zijn talloze mogelijkheden: zoek jouw favoriete plant, struik of heg uit en je hebt eenvoudig een leuke tuinafscheiding!

Tuinafscheiding met stenen

Met stenen kun je genoeg leuks doen! Maak een muurtje langs de veranda of langs het terras, die je weer extra sfeer kunt geven met de juiste verlichting. Je kunt ook kleine stenen in een metalen ‘korf’ opstapelen voor een tof effect. Stenen tuinafscheidingen zijn ook prachtig te combineren met hout en beplanting. Hoe strak wil je je tuin inrichten en welke stenen passen daarbij? Tuinafscheidingen met steen zijn niet alleen leuk om je tuin van de buitenwereld af te scheiden, maar ook tussendoor in de tuin om plantenbakken of doorgangen te creëren.Tuinafscheiding

Tuinafscheiding met schuttingen

Tuinafscheidingen met schuttingen is gemakkelijk en kan ook heel stijlvol zijn. Tuinafscheidingen van hout of composiet vergen weinig onderhoud en het staat strak en natuurlijk tegelijk. Ga je voor neutrale tinten, antraciet, natuurlijke tinten, warm hout, zwart gespoten hout of een combinatie ervan? Houten tuinafscheiding is redelijk neutraal en past ook in elke tuin, het is maar net welke houtsoort je uitzoekt!

Tuinafscheiding voor elke tuin

Tuinafscheidingen zijn er in talloze mogelijkheden. Je kunt ook deze top drie allemaal in je tuin terug laten komen. Laat het in ieder geval mooi opgaan in je tuin en houd rekening met de ruimte die je hebt en de stijl die je terug wil laten komen in je tuin. Je kunt er een heel plan van maken of je kunt een plan laten maken. De meeste speciaalzaken in schuttingen en tuinafscheiding helpen je graag meedenken. Bij bijvoorbeeld Hekwerk Online kun je ook terecht voor tuinafscheidingen en advies voor jouw tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *