Professioneel kunstgras en evenemententapijt

Professioneel kunstgras en evenemententapijt

Je ziet kunstgras steeds vaker in de speeltuin, achtertuin of zelfs binnenshuis: in bedrijfsruimtes en op beurzen. Het beste kunstgras is tegenwoordig zo kwalitatief hoogwaardig, dat je het verschil met echt gras niet ziet. Hierdoor is het ook een trendy product voor interieurinrichting. De praktische voordelen zijn groot: voor de tuin maakt het maaien, harken, verticuteren en bemesten overbodig. Voor het bedrijf betekent het een fraaie, sterke en onderhoudsarme vloer. Professionele stand- en beursbouwers gebruiken de producten van GJ Floors en Roteteppiche.de dan ook maar al te graag.

Het beste kunstgras voor jouw situatie

Zowel bij GJ Floors als in de winkel van Roteteppiche heb je complete keuze, uit alle verschillende soorten kunstgras. Voor uiteenlopende toepassingen koop je voordelig kunstgras in de juiste kleur. Zo richt je je beursstand of bedrijfsruimte precies zo in als je wilt. Enkele voorbeelden van evenemententapijt in ons assortiment:

Events Outdoor

Met Events Outdoor kies je voor een hoogwaardige en moderne look. Events kunstgras heeft de trendy uitstraling die je nodig hebt voor een professionele stand of werkomgeving. Ook is Events Outdoor ideaal voor sporten en spellen.

Collor – 78 Antraciet

Met Collor 78 Antraciet creëer je een chique, tijdloze sfeer. Voor die typerende eigentijdse look in je bedrijf of woning.

Green Power

Wil je je balkon, patio, dakterras of tuin afdekken met een duurzaam en veilig materiaal, dan zoek je Green Power. Dit product is daarnaast geschikt voor beurzen, evenementen, campings en vakantieparken. Het is brandvertragend en draagt een brandcertificaat.

Green Vilt

Een natuurlijk effect voor je beurs, feest of terras is ook met een klein budget te bereiken. Hiervoor is het product Green Vilt (met nop) gemaakt. Dit kunstgras is zeer gemakkelijk te bewerken en geschikt voor elk type ondergrond. Ook op je balkon of in je voortent.

Alaska kunstgras

Alaska kunstgras is tevens geschikt voor campings, vakantieparken, beurzen, bruiloften en evenementen.

Bevestiging van kunstgras

Voor het vastzetten van je beurstapijt heb je de juiste accessoires nodig. Zoals bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes. Al deze en andere accessoires bestel je meteen mee. Wil je meer weten? Email of bel ons voor meer informatie. Wij informeren u graag verder over ons kunstgras, onze levertijden en professionele legservice.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *