Kunststof verpakking op maat gemaak!

Kunststof verpakking op maat gemaak!

De verpakking is een van de belangrijkste onderdelen van een product. Bij veel producten is de verpakking zelfs niet te missen, omdat je het anders niet eens kunt gebruiken. Ben jij op zoek naar stevige en duurzame emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een passende partij voor jouw bedrijf. Zij hebben antwoord op allerlei verschillende verpakking vragen. Ze zijn dan ook actief voor veel verschillende markten. Het kan dus veel verschillende richtingen op van food tot aan chemie, van bouw tot aan dierenvoeding. Lees deze blog verder om te ontdekken welke kunststof verpakkingen er bij jouw bedrijf en producten passen.

Duurzaam en divers

Bij Dijkstra Plastics vind je een divers aanbod kunstofverpakkingen. De diverse varianten zijn verkrijgbaar in grijs, transparant en wit. De verpakkingen in een grijze kleur zijn gemaakt van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt dat ze lang mee gaan en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Ook is het materiaal 100% recyclebaar. De vormen en formaten waar de emmers in beschikbaar zijn, zijn de volgende: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders ziet, kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk emmers op maat zodat de emmers passen bij jouw producten.

Online bestellen bij Dijkstra Plastics

Voor de emmers van Dijkstra Plastics hoef je niet naar een winkel te rijden. Je kunt ze namelijk eenvoudig online bestellen. Je hoeft de deur dus niet eens uit! Ze hebben een groot en divers assortiment, dus voor elk product een passende oplossing. Ook hebben ze een betrouwbare levering, als je voor 15.00 besteld, is je bestelling na twee werkdagen bezorgt. Ook krijg je een track en trace code waar je je pakket kunt volgen.

Nog vragen?

Als je nog advies wilt hebt over deze kunststof verpakkingen of je hebt vragen die onbeantwoord zijn neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op hun site voor meer informatie. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *