Interieuropleving door traprenovaties van Stairz

Interieuropleving door traprenovaties van Stairz

Een traprenovatie is niet voor niets een van de meest gevreesde klussen in huis. Want een trap heeft een groot totaaloppervlak, met talloze hoeken en randen. Ook is het trapgat een onhandige werkplaats. Helemaal als er oude verf of stoffering verwijderd moeten worden. Bij Stairz zien ze daar juist niet tegenop. Dit bedrijf weet hoe snel, probleemloos en veilig het kan. Dit vanuit ruim 12 jaar ervaring in het uitvoeren van professionele traprenovaties. Hiermee zorgt Stairz voor duurzame resultaten.

Eerlijk over Stairz

Je traprenovatie is een belangrijke investering. Hiervoor wil je precies weten hoe de werkzaamheden en kosten in elkaar steken. Zo weet je waar je aan toe bent. Stairz werkt hier graag aan mee, door alle traprenovatiekosten helder onder elkaar te zetten. Hierbij is het noodzakelijk om al je wensen op een rij te zetten. Ga hiervoor in gesprek met Stairz en profiteer van vrijblijvend advies en een scherp geprijsde offerte voor je traprenovatie.

Wat zijn traprenovaties?

Uiteenlopende defecten en beschadigingen zijn reden voor een traprenovatie. Stoor je je aan schade in de verflagen? Zitten er treden los of buigen ze door? Geeft de trapleuning je niet de nodige houvast en veiligheid? Of is de trap een grote ravage door lijm-, behang- of tapijtresten?  Dan wil je niet langer wachten want die defecten maken je trap lelijk en zelfs onveilig. Hetzelfde geldt voor onvakkundige traprenovaties. Het installeren van overzettreden installeren, het maken van vervangende onderdelen en het verlijmen is het werk van ervaren technische specialisten.

Interieuropleving door traprenovaties van Stairz

Nieuw interieur, nieuwe Stairz!

Elke inrichting is onderhevig aan een modebeeld. Wat 10 tot 20 jaar geleden modern was, is nu verouderd. Dat kun je ook zien aan je trap. Zeker als die in midden in je huiskamer staat of bij de entree kan dat op den duur irriteren. Dan is het logisch dat je een traprenovatie overweegt. Stairz heeft hiervoor alles in huis inclusief kennis van de laatste trends en de nieuwste collecties kleuren en dessins. Dat gaat van klassieke prints voor een warme sfeer of een historisch karakter naar juist modern zoals een betonvloer-look. Stairz toont je alles graag en laat je nieuwe trap perfect aansluiten op je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *