Een sfeerhaard past in elk interieur

Een sfeerhaard past in elk interieur

Een sfeerhaard brengt gezelligheid en warmte in huis. Iets wat je echt mist als je geen prachtige sfeerhaard hebt! Er zijn vele soorten sfeerhaarden, voor elk interieur wat wils. Een sfeerhaard is zeer geschikt als de woning geen schoorsteen of rookkanaal heeft. Een gashaard en houtkachel valt dan simpelweg af en behoort niet tot de mogelijkheden.

Waarom een sfeerhaard?

Als we een korte terugblik doen op de ontwikkeling van de sfeerhaard dan valt er veel over te zeggen. Omdat het gebruik van gas en hout als primaire brandstof figuurlijk onder vuur kwam te liggen hebben de haardenleveranciers andere brandstoffen bedacht en ontwikkeld. Als eerste alternatieven kwamen bio-ethanol en ‘elektriciteit’. Dit laatste alternatief had de meeste potentie en is dan ook volop doorontwikkeld.

De kenmerken van een sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard zorgt, zoals de naam ook al zegt, voor (veel) sfeer en gezelligheid in iedere ruimte. Of het nu gaat om een woning, horecagelegenheid of kantoorruimte. Een sfeerhaard kan op een eenvoudige wijze in elke ruimte worden geplaatst. Door de zeer riante inbouwmogelijkheden is de haard op een eenvoudige wijze in te bouwen in de een ombouw, haardmeubel, wandopstelling op cinemawall.

De strakke lijnen en kleuren zorgen er zo voor dat de opstelling echt de eyecatcher wordt van de ruimte. Een eyecatcher waar iedereen direct op afstapt en verliefd op zal worden.

Een sfeerhaard past in elk interieur

De technieken

Er zijn enorm veel elektrische haarden op de markt te verkrijgen. De sfeerhaarden zijn ruwweg op te splitsen in drie verschillende soorten, te weten: haarden met LED-verlichting, haarden met waterdamp en haarden met LCD LED-projectie.

Allemaal spectaculaire technieken waarbij er een fenomenaal en fascinerend haardvuur kan worden vertoond. Een haardvuur die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Er zijn zelfs elektrische sfeerhaarden waarbij het knisperende geluid van het vuur te horen is. Net echt!

Elektrische sfeerhaard kopen?

Kijk niet verder en ga direct naar de Haardenexpert. Haardenexpert is een landelijk werkend bedrijf met veel kennis en ervaring. De adviseurs van Haardenexpert weten waar ze over praten. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een elektrische haard kopen? Neem een kijkje op de website van Haardenexpert of neem contact op met een van de adviseurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *