Donkere dagen gezellig maken

Donkere dagen gezellig maken

De winter is officieel ingegaan en je gaat in het donker naar werk en in het donker naar huis. Als je thuis komt wil je graag dat het er knus en gezellig uitziet. Hierbij mogen de tuin en je tuinmeubelen natuurlijk niet vergeten worden.

Tuinmeubelen uitlichten

Je zal er misschien niet gelijk aan denken maar ook in de winter kan je je tuinmeubelen gezellig aankleden en uitlichten. Heb je een weerbestendige tuinset die je lekker kan laten staan? Gebruik je tuintafel dan om mooie winterplanten op te zetten. Om het zitje in de tuin uit te lichten kan je een mooie kandelaar neerzetten met lampjes op batterijen. Om maximaal gebruik te maken van het zonnetje dat er overdag is kan je ook solar lampjes op de tuintafel zetten.

Ook in de winter kan je accessoires toevoegen aan de tuin. Met mooie wintertakken en ander groen kan je een winterstuk maken voor op de tafel of voor aan een kale muur. Een gezellige buurtborrel rond de jaarwisseling? Zorg dat je je hout droog hebt liggen, dan kan je in een mum van tijd een warm vuurtje in de buitenkachel maken. Een mooie tuinbartafel erbij en comfortabele barstoelen en het nieuwjaarsfeestje is compleet!

Een warm welkom thuis

Zodra het vroeg donker wordt is het tijd om de tuinverlichting te controleren. Tuinverlichting is er in alle soorten en maten. Van LED licht tot solar lampjes tot vaste verlichting aan de muur. Aller eerst is het belangrijk om te controleren of alle verlichting nog naar behoren werkt. Moet je nog verlichting toevoegen aan je tuin? Dan is dit het moment om te kijken welke donkere hoekjes van de tuin jij graag in het licht zet. Maak gebruik van verlichting dat automatisch aan gaat wanneer het donker is. Zo hoef je er niet op te letten en is je looppad verlicht wanneer jij thuiskomt van werk.

Winterborrel in de tuin

Is de tuin mooi verlicht en gezellig aangekleed? Dan kan je gaan genieten van de winterdagen. Ook tijdens een winterbarbecue of een borrel in de tuin kan je de tuinset gebruiken. Zet je dining tuinstoelen buiten aan de tuintafel, dek de tafel met een mooi tafelkleed en zet vervolgens de heater of de buitenkachel aan. Je bent helemaal klaar voor een gezellige avond met familie of vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *