De pelletkachel: in alles voordelig

De pelletkachel: in alles voordelig

De pelletkachel is een prachtig product. Wie houdt er niet van een sfeervol vlammenspel tijdens een koude avond? En de heerlijke warmte die alleen vuur kan geven? De moderne pelletkachel is zeer efficiënt, schoon en voordelig dankzij de pellets van geperst zaagsel. Noemenswaardige nadelen zijn er niet, zelfs volgens Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Milieu Centraal. Wel is hiervoor de juiste pelletkachel nodig. En zeker ook deskundig advies over het gebruik. Hierin is Krul Alltech gespecialiseerd.

Voordelen van een pelletkachel

Ook in praktisch opzicht zijn de voordelen van de pelletkachel groot. Zo is de ontsteking automatisch en eenvoudig. En de temperatuur is handmatig instelbaar, waardoor u geen moeite hoeft te doen om de gewenste temperatuur te vinden. De pelletkachel is bovendien zeer veilig in gebruik, de uitstoot is minimaal, de verbranding uiterst schoon en de pellets zijn spotgoedkoop. Dankzij de efficiëntie is gesjouw met grote stapels hout niet nodig.

Voordelen van een houtkachel

De houtkachel mag dan als minder gezond gelden, dit nadeel heeft u alleen als u de kachel onder de verkeerde omstandigheden gebruikt. Zorgt u voor een goed onderhouden schoorsteen, stookt u alleen als het waait, heeft u goede ventilatie en gebruikt u hout dat minstens twee jaar gedroogd heeft, dan geniet u zorgeloos van de voordelen: veel warmte in korte tijd, optimale sfeer, spotgoedkope brandstof en minimaal onderhoud.voordelen houtkachel

Assortiment

Wilt u een pelletkachel vinden die écht past bij uw huis, dan doet u er verstandig aan goed te vergelijken en informatie in te winnen. Hiervoor is de showroom van Krul Alltech bedoeld, een winkel van ruim 1000 vierkante meter, waar u de nieuwste en fraaiste pelletkachels in het echt kunt zien. Meer dan 50 toestellen zijn hier te bewonderen. Diverse kachels zijn aangesloten en brandend te zien. Bijzondere modellen zijn van Rika en MCZ, stuk voor stuk markante kwaliteitsproducten.

Krul Alltech geeft u graag het deskundige advies dat u nodig heeft om uw pelletkachel veilig, gezond en efficiënt te gebruiken. Zo praat Krul Alltech u bijvoorbeeld bij over het juiste gebruik en onderhoud, de geschikte weeromstandigheden en welk maximaal vermogen geschikt is voor uw huis. Bezoek hiervoor de showroom of neem contact op via telefoon of e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *